Main img


Letnji joga odmor 2019 - Grčka, ostrvo Ammouliani
23.6.2019 - 3.7.2019

 

I ove godine smo se odlučili da naš letnji joga odmor pravimo u Grčkoj, ali ovoga puta na novoj potpuno fenomenalnoj lokaciji.

 

 

Ammouliani je nama najbliže Grčko ostrvo. Predivne peščane plaže i tirkizno, potpuno čisto more stvaraju skoro nestvarnu sliku tropske lepote na samo 110 km od Soluna. Ostrvo je takodje poznato i kao oaza mira i tišine.
Dugačko je samo 4 kilometra, ali ima preko 15 fantastičnih plaža, i na desetine malih, na kojima je moguće biti potpuno sam čak i u jeku sezone.
Ovaj put je smeštaj i okruženje u kome će se odvijati joga program nešto posebno.
Smeštaj je na privatnom posedu koji se nalazi na tački s koje se vidi celo ostrvo i morski horizont. Na imanju se pored apartmana nalazi i veliki plato za jogu kao i nekoliko "kutaka" idealnih za opuštanje, odmaranje ili uživanje u razgovoru s prijateljima. Pored smeštaja u posedu takodje imamo i opciju dvokrevetnih soba u malom art hotelu koji se nalazi u centru obližnjeg mesta.

Nekoliko slika ostrva

 

 

 
     
     

 

 

Više informacija o smeštaju

Ovoga puta imamo dve opcije za smeštaj:

Vila Hacienda

Smeštaj se nalazi na velikom privatnom posedu koji sadrži veliku sredjenu baštu sa cvećem i mediteranskim biljem, plato za jogu i nekoliko kutaka za opuštanje u hladu.
Smeštaj je na bazi trokrevetnih i četvorokrevetnih soba, 10 noći-11dana.
Cena celokupnog letnjeg joga odmora u trokrevetnoj sobi iznosi - 330€ po osobi, u dinarskoj protivvrednosti
Cena celokupnog letnjeg joga odmora u četvorokrevetnooj sobu iznosi - 250€ po osobi, u dinarskoj protivvrednosti
Postoji popust od 30% za decu.

 Više o vili možete naći na sledećem linku

                

     

 

 Art hotel Dominici

 Hotel se nalazi u centru malog mesta, pored samog mora. U blizini hotela su prodavnice i restorani sa odličnom domaćom hranom. Hotel je udaljen 400metara od plaže i 900metara (10 minuta peške) od Hacijende, gde će se održavati joga časovi.

Smeštaj je na bazi dvokrevetnih soba, 10 noći-11dana.
Cena celokupnog letnjeg joga odmora u dvokrevetnoj sobi iznosi - 360€ po osobi, u dinarskoj protivvrednosti.
Imamo vrlo ograničen broj dvokrevetnih soba.
Postoji popust od 30% za decu.

 Više o hotelu možete naći na sledećem linku

 

     

 

 U cenu nije uključeno:

  • Prevoz 

Postoji nekoliko opcija za prevoz:
Najbliži aerodrom je u Solunu, koji je udaljen oko 90km, a do Soluna se takodje može doći i busem. Postoji autobuska linija od Soluna do ostrva i ima dosta polazaka u toku dana, cena karte je oko 50€.
Takodje vas možemo povezati sa veoma dobrim kombi-minibus prevoznikom sa kojim se grupno možete dogovoriti za termin prevoza.
Ukoliko putujete kolima, prevoz trajektom iznosi 10€ ili 2.5€ po osobi bez kola.

  • Hrana

 

Za rezervaciju je potrebno uplatiti  avans od 130€ koji se zbog organizacionih troškova u slučaju otkazivanja ne refundira. Iznos za rezervaciju je prenosiv na drugu osobu. Moguće je plaćanje na rate, prva rata bi mogla da bude početkom marta, druga početkom aprila i treća do kraja maja.

Za više informacija i prijave možete nam se obratiti na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i na broj telefona +381603317905

 

Unapred se radujemo novom zajedničkom joga odmoru, koji ćemo kao i svaki put provesti sa mnogo pozitivne energije i opuštanja :)