Main img

BG JOGA LOKACIJE

 
 

 

     
1   Bg joga Vračar - Beogradska 23   Bg joga Novi Beograd - Narodnih Heroja 42
     
SC "11 april"  - Časovi joge u saradnji sa opštinom Novi Beograd   Adaptiv joga - besplatni časovi - Bulevar Zorana Djindjića 64 
 
   
   
     
     
 

 

 

Joga koja se praktikuje u našim centrima

Beogradski joga centar je mesto na kome se praktikuje integralna joga.
To je postepen, sistematičan, i vremenom proveren sistem vežbanja tela i uma, na sveobuhvatan način. Ono što
je čini integralnim sistemom je čistoća izučavanja, studiranja i prenošenja, stotinama godina na originalan, netaknut-integralan način.
 
Metod integralne joge je prilagodjen današnjem vremenu.To je sistem klasične, hata joge u koji su uključene i druge tehnike, potrebne i posebno korisne u vremenu u kome živimo.
 
Koristeći ove metode moguće je pronaći i održati ravnotežu i pored stresa, napetosti i previranja u životu. Danas je integralna joga u mnogim zemljama sveta uspešno uklopljena u različitim oblastima prvenstveno medicini i obrazovanju. Takodje različiti programi tehnika se koriste u sledećim oblastima: školstvo, zdravstvo, programi za sportiste, rehabilitacioni programi, zatvorski, bolnički programi, kao i programi radjeni za potrebe korporacija i potrebe vojske. S obzirom na ogromnu širinu i sveobuhvatnost ove tradicije u mogućnosti smo da po prvi put u Beogradu ponudimo osim standardnih časova joge, i specificne programe kao što su raja joga, joga za trudnice, nada joga-joga zvuka, marma joga...
 
Takodje, prateći potrebe savremenog života postavili smo program za kičmu i zglobove,  kao i jogu za zaposlene.
 
Pozivamo vas i na vikend programe, seminare i radionice, kao i joga odmore.
 
 

 

Naši joga instruktori

 
Instruktori i saradnici BG joga centra su školovani u okviru programa za obučavanje instruktora joge u Srbiji, za šta poseduju sertifikat koji odgovara plavoj licenci. Naši instruktori su takođe završili odgovarajuću obuku u Indiji ili Grčkoj. Svi redovno prate i pohađaju godišnje seminare i radionice iz različitih oblasti vezanih za jogu u zemlji i inostranstvu
                   
                   
vesna-kostic-bg-joga-beograd   zoran-kostic-bg-joga-beograd    
         

Vesna Kostić

  Zoran Kostić    

Vesna Kosić je instruktor joge i Mindfulnessa-programa za kontrolu stresa kroz razvijanje svesne pažnje. Kurs za instruktora joge završila je u Biharu, u Indiji 2008. godine. Završila je i trening za Mindfulness program, kao i program za rad sa decom Mindfulness Schools. Licencirani je instruktor joge i sertifikovani Mindfulness trener. Poslednjih 10 godina kontinuirano podučava jogu, a od prošle  godine vodi osmonedeljne programe za razvoj svesne pažnje u Beogradu. Tokom poslednjih godina realizovala je, i radila na mnogim projektima koji se bave zdravim životom, a posebno kontrolom stresa. Vesna je osnivač Bg joga centra.

  Zoran se bavi jogom poslednjih 12 godina,  Kurs za joga instruktora završio je u Grčkoj, u Atini. Posebno praktikuje karma jogu, što je rezultiralo višegodišnjim vrlo uspešnim časovima BG joge na reci, koje naš centar realizuje u saradnji sa opštinom Novi Beograd. Vodi i programe joge za zaposlene našeg centra. Optimizam i vedrina su obeležje njegovih časova. Sertifikovani je joga instruktor.  

 

         

vladana-saric-bg-joga-beograd

       
Vladana Sarić    
   
         
Jogu je počela da vežba 1992. Kurs za joga instruktore je završila  2007 godine (Rikhia, India). Nastavila je svakodnevno da vežba i u trudnoći, zajedno sa svojim učenicama, uvidevši njen pozitivan uticaj na celokupno stanje organizma. Drži časove joge na Novom Beogradu, u našem centru, kao i jogu za trudnice. Sertifikovani je instruktor joge.